Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Monday, September 27, 2010

Seiring & sejalan.....4th ANNIVERSARY

hai semua.....

Kali ni, order dari adik sendiri.....baru form 5, tp dah pndai mtk buatkn kad anniversary....tup tap tup tap....rupanya dah 4 tahun dierg ni berkawan yer.....Hehehehe. Kita bg chance la.....moga hubungan mereka ni berpanjangan hendaknya. BFMI suka sgt kad ni sbnrnya....colour combination, character and movement buatkn kad ni nmpk sgt ceria, simple n nice. Dhiaa' (nama adik) atau nama sebenar beliau, Dhiaaul Amal....lgsg tade idea utk kad dia sendiri, hurm, malas pikir la tu, so dia bg 100% trust pd BFMI utk design. So, kita setuju utk buat sumthing yg humor, rather than terlalu romantic or berbunga2 sgt, lemas la, utk bdk2 sekolah ni. Buat sempoi2 je lah....hahahhaha. Mula2 bg idea ni kt dia, hampeh....dia buat muka....tp BFMI buat jgk, selagi dia x nmpk mcmane, mmg dia x kn faham....biasa lah...lelaki....kihkih. Memandangkan dhiaa ni seorg bdk yg amat memntingkan kesihatan, pemakanan dan ketrampilan dirinya.....(segala sixpack, abs, cutting tu cutting ni, body building, muscle, contour....mcm2 lah lg), so why not kita tunjukkn his obvious character ni inside the card....msti si gadis mcm terharu gtu.... Apalagi, depan awek, mesti kna tunjuk macho!! So nk tgk apa yg jadi pd this couple of the year ni.....jom scroll down ke bawah.......



Perghhhh....macho....tolak keta!!! hahahahhaha......comel 2-2 org ni. Pdhal dah sah2 dua2 pun lum ada driving license...kihkihkih


and....the strongest quotes ever "Susah dan senang, kita akan tetap bersama....yeahhhh!"



Ini lah, pasangan 2 sejoli itu...... happiness n joy forever;-)



video

Movable card
‘Senang dan susah....kita akan tetap bersama – HAPPY 4th ANNIVERSARY!!!’
Kod: ha002
Warna: Blue Navy
Saiz: 17.7 x 14cm

Friday, September 24, 2010

SALAM AIDILFITRI 1431

Salam semua, di bulan syawal yg mulia ini, BFMI nak mengambil kesempatan mengucapkan salam lebaran buat semua muslimin dan muslimat seluruh dunia, especially buat customer2 yg tak putus2 menyokong karya seni diri ini.....chewwahhh. Klw buat open house tu, jgn lupa jemput BFMI ye.....=)

Sorry sgt2, BFMI cuti raya 10 hr......so mmg raya sakan x hengat;-)))....tu yg lama menyepi, x update new cards kt cni, bz beraya.....smpai rs berat je tangan nk update blog sendiri. huhu.....so BFMI tanak ckp byk.....just scroll down ke bawah je lah ye. Order ni dr my dearest friend, anis......siapa lagi kn.....hahahah.....thanx anis. Kad ni ditujukan khas buat bakal ibu mertua anis.....beliau ni, ustazah mengajar mengaji Al-Quran. Alhamdulillah.....beruntung la anis, dah tentu nenek2nya yg akan ngajar anak2 dia ngaji nanti. Mak anis sendiri pun ngaja ngaji. Senang gtu. Dan seiring dgn kedatangan ramadhan tempoh hr, anis mtk buat kad 2 in 1 la, birthday and salam ramadhan.......

Zasssss.....mari kita layaaannn








video

Pop-up Card
‘Happy Belated Birthday– dan Selamat Menyambut Ramadhan 1431’
Kod: hb007
Warna: Dark Green
Saiz: 17.7 x 14cm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...