Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Monday, February 14, 2011

Belajar rajin2 yer Fahmi...;)

Salam semua....

Selamat Menyambut Maulidur Rasul;)

Kad Good luck kali ni, tema dia berlainan sket dr biasa.....ala2 safari mcm tu. Almaklumlah...tuan yg order ni pun dia extraordinary sket, hahahah... Siapa lg kan? my fren ni la.....anis from anis magicfingers. Dia nk hadiahkan pd anak sedara dia. Klw nk tau, sblm ni....anis da order 2 kad goodluck khas untuk anak2 sedara dia, irisha & fathi....dierg ni 3 beradik....2 da dpt, kna la order lg 1 kad utk yg sorg lg....mana aci, karang merajuk, mak sedara dia jgk yg nk kna pujuk. Anis nk sumthing yg lain dr biasa, tanak dah meja study dlm bilik, dia nk tema zoo/safari. Her nephew ni pencinta flora n fauna;).... Dia suka sgt dgn binatang, and tiger is the one he liked the most, since dia ada soft toy harimau buat peneman tdo. Cover card - safari dgn pemandangan hutan amazon (yolah..hehe). Dalam kad, adik fahmi tgh bc buku dgn kwn baiknya;)




I'm unique, i'm special: Adik fahmi bersekolah di sekolah khas sbb mslh pendengaran if x silap.....tp sgt pandai ok.

All the best to you Fahmi!! utk anis jgk;)

Thanx anis.....byk order card....saaaayang kamu;)


POP-UP & MOVABLE CARD (vertical)
"Belajar rajin2 yer Fahmi - Baikk"
Kod: bw004
Warna: Light Blue
Saiz: 17.7 x 14cm


video


Sunday, February 6, 2011

Sweet Butterfly, Sweet Couple

Salam semua.....


Birthday card kali ni dgn garden theme concept. Ada bunga-bungaan.....butterfly.....and a loving couple tgh bersiar2 mkn angin. Order ni dr my officemate (halim), kiterg share 1 workspace yg sama, sbb kt ofis tu meja panjang and besar, bole duduk 4 org kut. hahha. Halim request a purple card for his dear one. Romantis gtu......yupp, dia nakkan sumthing yg romantik, sbb tu bfmi tampilkan konsep garden ni, dah pikir2, ni je idea yg mcm sesuai. Harap2 halim suka la ye. Huhu, risau jgk sbb tatau citarasa en.halim kita ni. Jom kita jln2 tgk gambar......;)
















Pop-up/movable card (vertical)
"Happy Birthday"
Kod: hb018
Warna: purple
Saiz: 17.7 x 14cm



video

Thanx Halim.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...