Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Thursday, March 31, 2011

Show love and appreciation while you still can ;))

Order dari Fina utk bf. Fina nk kan kad yang romantik & cute, kata fina, since dia n bf tade anniversary date, dia nk bg card dgn motif dia menghargai bfnya setiap masa..... So ini hasilnya, Fina ni happy go lucky sket, so rsnya card ni mmg sesuai utk dia & bf......;)) Thanx Fina.....nnt order lg ye;p

ps: sorry BFMI bz lately.....so x dpt nk citer pnjg2.....

Layannnn........






POP-UP CARD (vertical)

"Kerana aku menghargai setiap detik bersamamu"
Kod: ic002
Warna: Red & Yellow
Saiz: 17.7 x 14cm


video
(sorry....video senget lg....huhu:(....x professional nya aku)

Sunday, March 20, 2011

Graduan Kelas Pertama

Salam semua,

Tahu tak apa makna klw pakai selempang2 ni ms istiadat konvokesyen. Bkn dierg suka2 nk pki tau.....tp bila dah pki ni, satu dunia tau....dierg ni antara graduan2 kelas pertama....mak ayah tgk pun, terharu....sejuk perut ibu mengandung. Hurm....tp BFMI pun tatau apa perasaan dpt pki bnda ni.....sbb x pnah dpt try pun...hikhik...tu lah, mak suh rajin2 belajar, main2....dah x dpt nk merasa. Yg pastinya....mereka2 ni mesti bangga dgn diri sendiri....kira pnat lelah tertonggeng belajar selama ni, terbayar akhirnya. Yg ambik PTPTN loan pun, da bley tdo nyenyak....zasss otomatik kira biasiswa. erm....bertuahnya bdn. 

Berbalik pd cerita kad kita, mmg amat bertuah cik adik yg terima kad ni. Dah la grad first class, dpt plak kad pop-up cute dr BFMI ....ekekkeke. Yg paling penting....ada keluarga yg menghargai dan sudi sm2 meraikan kejayaan beliau. Tahniah ye;). All the best to you......and kpd Yong dari ASWARA terima kasih ye order kad dgn BFMI;) 'bersama memartabatkan seni dan budaya' chewwaah...hehe

kad dgn cartoon character 'MASHIMARO"




YIPPPEEEE!!!

Pop-up card
‘Congratulations'
Kod: gd006
Warna: purple
Saiz: 17.6 x 13.9cm

Sunday, March 13, 2011

NAZA GTR 150

Salam semua,

Fuhh...fuhh....blog dah bersawang, berhabuk segala....huhu.Mintak maaf byk2, da lama sgt BFMI menyepi, sebulan da kut x update.......bz dgn kja2 ofis.. Kpd customer2 yang kadnya x smpi2....mohon berjuta2 kemaafan. Harap dpt faham situasi BFMI kt cni. InsyaAllah, Isnin ni kita akan distribute semua ok.

Hr ni, BFMI nk share kad2 baru, nk kata baru pun actually da lama sgt da....ksian....lum ada entry, klw jd editor majalah, da lama da BFMI kna pecat :(( huuu

Order dari sheila klang utk kekasih hati. Sang kekasih hati ni student uitm shah alam, course degree of food technology. Budak zaman skrg mmg pandai cr duit, sambil2 belajar dia buat bisnes online, http://lens.ohmacamitu.com./Kata sheila lg, bf dia ni teringin sangat nak pakai motor naza gtr 150 & nak memiliki psp.

TINGGG!! Apa kata kita hangatkan lg keinginan dia tu;)) hahahha..... Moga apa yg diimpikan tercapai:

Ada DOMOKUN ok....his feveret cartoon character.
BFMI pun tatau apa tu domokun, da google2, baru tau monster ni ada nama




NAZA GTR 150



POP-UP & MOVABLE CARD (vertical)
"Happy 21st Birthday & Happy 2nd Anniversary"
Kod: hb019
Warna: Teal Blue
Saiz: 17.7 x 14cm



 
video
Sorry....video terbalik....@_@

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...