Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Saturday, May 28, 2011

One Little Happy Family Anniversary Card

Salam,

Kabare semua? Dah lama BFMI tak update blog kan. BFMI bz sgt2 lately. Ni pun tgh buat promosi program Selangor sempena karnival usahawan kat Carrefour Sec23. So kesempatan ni, BFMI upload foto2 kad utk tatapan uols semua;))

Anniversary kad dr sorg kawan lama.....Nadzirah, utk her beloved husband. Nadzirah request kad anniversary yang cute & comell.  



comel anak2 nadzirah.....mcm mama dia jgk




Thank you my dear friend, wish u a happy life......forever

POP-UP & MOVABLE CARD (vertical)
"Happy Anniversary"
Kod: ha004
Warna: light blue
Saiz: 17.7 x 14cm
video

Friday, May 13, 2011

Red theme Gila Karok!!

Salam.....

Ini koleksi kad2 tahun lepas......huhu.....baru nk upload. Birthday kad ni order dr yong (ASWARA)....ditujukan khas buat seseorg yang minat giler berkaraoke - ce' Jepp. Yong request hardcover card sama macam kad hb011 tp colour merah with character ce'jepp tgh galak berkaraoke dlm bilik office. Since Yong & ce'jepp ni dr ASWARA, so BFMI gatal2 letak logo ASWARA kt ctu....hehehhe...promote sket. So, berlatarbelakangkan suasana dlm pejabat, ce'jepp karok lagu fames cik siti kita......'percayalaaahhhhh.....' Jom kita tgk gelagat org kaki karok ni ;))





Pop-up office &.....heyyy! his hand is moving!! (movable)


Karaoke set - will pop-up once the card is opened
yg berbaju merah adalah ce'jepp.....amboiii sakan

Thanx yong.....nanti order lagi ye;))

Pop-up & Movable card
"HAPPY BIRTHDAY"
Kod: hb023
Warna: Red
Saiz: 23.7 x 15.8cm

Monday, May 2, 2011

Kasih Kekal ke Hujung Nyawa

Salam....

Seperti yang dijanjikan.....ini adalah kad kedua dr Pn. Liza Mushahar sempena Hari Ulangtahun Perkahwinan mereka Disember lalu. Sorry ye....kad2 ni mmg dah lama ditempah dan dipos....cma br sekarang ada kesempatan utk upload. Seperti tajuk entry, seperti itu lah jgk doa BFMI utk liza & suami. Pn. Liza nak kan kad pop-up pelamin dengan motif cinta & kasih sayang.









POP-UP CARD (horizontal)
"Happy 8th Anniversary"
Kod: ha003
Warna: Red & Gold
Saiz: -




Smile......klik2.....;)

Salam....

Hai semua.....Selamat hari buruh!

Hari ni BFMI nk tunjuk kad paling mahal, RM 3999. Beli kad, dpt DSLR sebijik;p....hehehehe. Ni order dr Pn. Liza Mushahar utk birthday husband. Katanya nak birthday card cover depan dgn gambo kamera, timbul2 gtu, pehtu dlmnya BFMI buatkan pop-up Liza & 2 anaknya yg comel2 celebrate birthday ayahnya. Main actress mcm biasala, kena lebih dramatik, bwk 3 tier kek and supporting character buat some suprise action dr dlm kotak;).... tadaaaaa.....mcm tu lah lebih kurang. Alhamdulillah....Liza suka sgt dgn kad ni. Lagi 1 kad dr Pn.Liza kita tgk in next entry ok;)








POP-UP & MOVABLE CARD (vertical)
"Happy Birthday"
Kod: hb022
Warna: colourful
Saiz: 17.7 x 14cm


video
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...