Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Sunday, June 19, 2011

"KAKI JORAN" BIRTHDAY THEME

Salam.....

Jam dah 8.00pm, tp BFMI still kt office lg ni.  Ya ampun....klw tak kerana keja yg bertimbun2 ni, tadenya bfmi suka suki nk lepak kt ofis.. huhu. Mood buat kja da tahap cipan sbnrnya ni......so igt nk santai2 jap, update blog dulu..... Otak dah jemm. Kad kali ni  adalah card birthday utk seorg ayah, order dari syakila staufir from klang. Dah mcm kebetulan plak....yelah, hari ni kn hari bapa.....entry kali ni pun psl kad utk sorg ayah;)....Syakila request card special since ini adalah birthday ayahnya yg ke-50 n nak BFMI selitkan details mengenai ayahnya. Di bahagian dalam dgn tema kaki pancing, sesuai dgn hobi ayah syakila..... sudut kiri kad ada 1 corner kosong khas utk mereka adik beradik tulis wish;).

Untuk ayah2 di luar sana.....Happy Father's Day......& utk ayah kita jgk;)))






Pop-up & Movable card
"HAPPY BIRTHDAY"
Kod: hb024
Warna: Dark Green
Saiz: 23.7 x 15.8cm

(ps: di kesempatan ini, nak mtk maaf kpd customer2 yang kadnya smpi lewat dr tarikh yg dijanjikan....sob..sob...dan terima kasih krn memahami situasi BFMI di sini.....)

video

Tuesday, June 14, 2011

BESTFRIENDSMADEIT featured in Majalah Remaja;))

Salam semua......



Post kali ni dah agak basi sikit......tp rsnya tak salah utk BFMI share pengalaman masuk magazine neh...hehehhe...walaupun hanya jari jemari ku aje yg nmpk dik non oiii, tp excited sgt2 dah....maklumlah 1st time dpt liputan majalah. Rs syukur sgt2, sbb majalah Remaja sudi muatkan koleksi card BFMI dlm segmen dierg, 'Idea Hujung Minggu'. Thanx team remaja, especially Cik Azwa yg bersusah payah setkan appointment dgn bfmi and my sister, yg berkobar2 nk tgk my artwork to be featured in magazine.

Kepada peminat remaja di luar sana & peminat card BFMI (ada ke? ekekek), cepat dptkan edisi 1 Jun ye.... Dlm segmen tu, BFMI share 2 koleksi card utk tatapan semua..... xoxo







Terima Kasih: Amal Wahdi dari http://www.bestfriendsmadeit.blogspot.com/
Sama-sama team remaja;)

Ini koleksi majalah remaja BFMI;). BFMI da lama ikuti remaja ni dr tahun2000, tup-tup jmpa bf in 2005, dia pun peminat remaja jgk, koleksi dia lg byk.....Yg dlm gambar ni smua koleksi yg dia hadiahkan;).







Sunday, June 5, 2011

One Little Happy Family Anniversary Card 2

Salam hujung minggu semua.....

Lagi anniversary kad utk minggu ni.....almaklumlah, bln disember rmi yg berkahwin, rmi jgk la yg menyambut ulangtahun perkahwinan..... ini antara tempahan kad anniversary bln disember hari tu oleh Syafa. Idea syafa sgtlah comel. Syafa nak karakter dgn muka sebenar mereka 4 beranak. Cover luar kad, gambar wedding......sebelah dalam pop-up gambo dierg baring bertimpa-timpa, syafa siap tolong google beberapa sample image family yg baring bertimpa-timpa ni. Hahahha......menarikkan? Jom tengok kad yg comel ni

Luar kad, kombinasi warna utk sumthing yg eksklusif......


bahagian dalam "happy family" dgn warna yg lebih ceria.....

Kad ni nmpak simple, tp agak rumit cr pembuatan,
sbb nk kna scale down pic supaya betul2 fit dgn badan yang dah dilukis supaya x nmpk weird.
Sgt Enjoy buat;)) 


POP-UP CARD (vertical)
"Happy 4th Anniversary"Kod: ha005
Warna: Black
Saiz: 17.7 x 14cm

Thanx Syafa.....Anniversary tahun ni order lg ye...ekekeke
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...