Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Tuesday, August 16, 2011

Haunted by Youuuuuuu.....hoooo

Salam.....

Hooo.....pernah tak dihantui oleh seseorg? Mcmane klw setiap saat dihantui oleh boss sendiri? Kihkihkih....Ni lah alkisahnya adik I sorang ni, dia order kad utk diberi pada his ex-boss kt tmpt kerja, boss dia dpt another job offer. So card ni sbg memperingati saat2 lucu dan cuak di tmpt kja. Biasa lah, boss mesti nk yang terbaik dr kita kn..... bila sentiasa dihantui.......tdo mlm pun x lena, mandi x bsh. Sesuai sgt lah kad ni dgn character my adik, yg kadang2 klakar x masuk akal....kdg2 bikin hati panas....hahahah......





POP-UP CARD (vertical)
"Haunted By You"
Kod: aw001
Warna: Yellow
Saiz: 17.7 x 14cm

Saturday, August 13, 2011

Maroon & Silver engagement card

Salam.....

Card pertunangan order dari Ain&Azhari. Ain mahukan card yang sama seperti Kod: ec002


 untuk hari istimewanya......






Friday, August 12, 2011

Love Should Conquer All......

Salam,

'Picture speaks thousand words'.......so entry kali ni tgk gambar je la ye;).....hehehehe, x smpat nk berceloteh. Kad wedding anniversary utk pasangan yang terpisah oleh benua.....cenggini la gayanya





POP-UP CARD (vertical)
"Love Should Conquer All"
Kod: ha007
Warna: Blue Navy
Saiz: 17.7 x 14cm



video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...