Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Wednesday, September 28, 2011

Kad Birthday untuk Pengantin yang sporting;)

Salam.....

Kad kali ni, order dr Anis Magicfingers sempena birthday en.napee (suami anis)........Konsep kad birthday ni dicetuskan oleh anis sendiri......utk mengabadikan aksi2 Hang Jebat Napee bersilat ms wedding dierg thn lps. Sape yg tak pegi wedding anis kt melaka hari tu, rugi sgt2...sbb x dpt tgk pengantin lelaki bersilat.....sporting habisss....hahaha. Almaklumlah....en.napee sbnrnya malu2 kucing orgnya. Tp jgn risau, x dpt tgk live, hr ni BFMI share kn aksi2 bersejarah kedua pengantin yg dah x brape nak baru lg dah ni di ruang blog Bestfriendsmadeit utk tatapan semua....jom layannnnnnzzzzz






Pop-up & Movable card
"HAPPY BIRTHDAY!"
Kod: hb025
Warna: Pink
Saiz: 17.7 x 14cm

Anis, rs mcm baru smlm je korang kawen.....cpt btul ms berlalu....moga bahagia dunia & akhirat.....Kekal bersama selama-lamanya......

video

Monday, September 26, 2011

Adorable Baby Accordian Card

Salam......

Salam Aidilfitri semua.... rsnya belum terlambat utk wish......cemane raye tahun ni? heheeh

Hari ni, BFMI nak share accordian card, the first time ever....sbb sblm ni x pnah terpikir pun nk wat accordian card hinggalah satu masa, pn. Shazarina dr Kuching Sarawak mtk buatkan kad utk her son & doter.....







ACCORDIAN CARD
"Girl"
Kod: acc001
Warna: Pink
Saiz: 14cm x 14cm
(6 muka, hardcover front&back)








ACCORDIAN CARD
"Boy"
Kod: acc002
Warna: Purple + Blue
Saiz: 14cm x 14cm
(6 muka, hardcover front&back)


Thanx Sha.....







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...