Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Friday, September 13, 2013

Liverpool Die-Hard Fan

Order dari Shikin utk Hubby yg teramat meminati Team Bola Liverpool. Klw tanya pd BFMI ttg bola, mmg BFMI terkedu nk menjawab, sbb BFMI x minat bola. Kad kali ni, Shikin request something yg relate dgn liverpool n the color should relate the liverpool theme color. Apa lagi.....Mr Google, tlg cari!! BFMI tak nak pening kepala, first thing yg terlintas.....just put the team logo dpn kad. Bahagian dalam, BFMI buat 3D Pop-up house, as requested by Shikin, since dierg akan berpindah ke rumah baru. For the 3D Pop-up House, this is our first attempt to make the house stand & pop-up. Million & zillion thanks to Extreme Card & Paper Crafting blog for this wonderful ideas & templates. Kan dah jadi tu.....syukur..... 






3D POP UP CARD (vertical)
"Selamat Hari Lahir (Liverpool Football Club)"
Kod: hb038
Warna: Red & Green
Saiz: 17.7cm × 14cm

video

Thursday, September 5, 2013

Cute Little Girl

Kad yang cute miut ni sbnrnya dah lama BFMI hasilkan. Klw perasan, ni adalah kad yg sama tersiar dlm remaja suatu ms dahulu. Mmg BFMI buat khas untuk Segmen 'Idea Hujung Minggu' and now its time for me to share here. Inside kad, ada 3 tier kek......so lovely. Sape berminat nk order kad ni for ur lil one.....u can just email to us the code no. Budak2 sure suka;-). Tp make sure order awal......takut order full.....ada yg terkuciwa nnt...huhu





3D POP UP CARD (vertical)
"Happy Birthday"
Kod: hb037
Warna: Dark Brown & Pink
Saiz: 17.7cm × 14cm


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...