Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Sunday, January 26, 2014

HAPPY BIRTHDAY MY BFF

Assalam.....

Happy Birthday to my BFF!!! Itu lah agaknya ucapan uyun untuk kawan baiknya. Dierg ni dah berkawan lama, sejak di bangku sekolah lagi. Oh ya.....Ini kad kedua yg ditempah oleh uyun. Last week BFMI ada kongsikan kad birthday untuk ibu uyun. Kad ni pun dah lama disiapkan......cuma baru hari ni sempat untuk upload. Jom tengok gambar....







POP-UP CARD (Horizontal )
"Happy Birthday My Dear Friend"
Kod: hb046
Warna: Peach 
Saiz: 17.7cm x 14cm

video

Sunday, January 19, 2014

Happy Gardening

Assalam....

Pembuka untuk tahun 2014 ni........BFMI nk share satu kad yang dah terhasil udah lama, cuma BFMI tak berkesempatan nak upload. Kad ni order dari my officemate, Uyun......untuk dihadiahkan kepad ibu beliau yang menyambut ulangtahun kelahiran pada masa tu. Mak uyun ni suka sangat berkebun. Macam-macam jenis tanaman dan bunga-bungaan yang di tanam. So BFMI hasilkan kad Birthday dengan tema gardening, simple design.....dan bahagian dalam, ada movable popup. Let's check it out.....








MOVABLE CARD (vertical)
"Happy Birthday Mak!!!"
Kod: hb045
Warna: Pink
Saiz: 17.7 x 14cm



video



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...