Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Thursday, June 10, 2010

Huhu....I'M SORRYYYY....

Order ni datang dari 1 of my closest friend ms kt itm (1 geng dgn anis), so sy pikir nk wat kad yg lain dr yg lain...kihkih...poyo je. Bkn la lain apa sgt, maybe mekanisme (chewahh) pop-up tu, kita buat lain sket dr yg saya dah biasa buat. So byk la kna wat eksperimen, try n error....supaya kadnye menjadi. Luar kad look very simple, ada soalan/offer written on it (Pnah tgk kad style mcm ni masa menggodek greeting cards kt memorylane)kihkih. So, kita cedok sket2 hehe...then, aidura mtk (a'ah, nama kwn tu aidura) wat picture of herself pop-out from the card, pop-out tu, bkn setakat pop-up je...so pikir punya pikir punya pikir, dpt la idea mcm ni. Since aidura ni mcm nakal2 sket...card dia pun ada la elemen2 nakal n gedix2 sket. Tp aidura tade la gedix ok, I like her style...cooool. Klw nk describe dia dlm 5 words....dia ni penyayang mcm mak2, pendengar setia, protective (especially kpd kwn2 or adik beradik dia, sgt protective...try la cr pasal...), pndai simpan rahsia kut....and home-loving. N dia adalah pencinta brg2 vintage + ethnic, espc clothes n accessories. Apa lg, sbb saya xreti nak cartoonize her face, so sy igt, why not kita buat the appearance looks like one. N hope she likes it too.

Alkisahnya aidura ni nak grant her apology towards her bf melalui kad ni, wahhh such an honor plak rsnya...kuikuikui. To Aidura, aku harap, kad ni dpt mewarnai suka duka percintaan korang berdua ok....wahhhh....kihkih. Jom check out her blog....antara my feveret blog jgk....bole gelak2, release tension tgk aidura mengomel...hehe...layaaaannn







POP-UP CARD
"I SCREWED UP" - Forgive me my Dear, really sorry...."

Kod: sc001
Warna: purple
Saiz: 17.6 x 13.9cm

5 comments:

MelatiPutih said...

hehehe..comel!!! thanks Amal..wah..kembang kuncup idung aku baca description ko pasal aku..hehehehe..thanks soooo very much Amal..and he loved it..wait for my next order lak nnti..in August!

nuhaz said...

comeyyy nyee...kreatif tu la...suke tgk :)

bestfriendsmadeit said...

haahahahaha....thanx aidura, menyupport kwn2=) muah2.

bestfriendsmadeit said...

thanx nuhaz=) hehe

dyana said...

wahh..bp ni klo msk kos anta??bley x gtw kt shoutmix sy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...