Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Wednesday, July 28, 2010

TAHNIAHHHH!!!

Pheww…..ni satu lg adhoc order dari my officemate, Fiza utk her bff from Padang, Indonesia bersempena Majlis Konvokesyen ke-8 Universiti Malaysia Terengganu (UMT), klw dulu dikenali sbg Kustem. Kata Fiza, kwn dia ni is one of the die-hard fan of MICKEY MOUSE!! Wahh…mickey mouse!! Comel….ini icon lagenda ni. Hurm….bila fiza ckp gtu, trus dpt ilham graduation card ni…..with MICKEY MOUSE theme….heheheh. Macam familiar tak card ni? hehehe……layaaaannnn……lompat jommmm


mcm biasa....aksi lompat adalah WAJIB!!





Pop-up card
‘Congratulations'
Kod: gd002
Warna: Red, orange & yellow
Saiz: 17.6 x 13.9cm

4 comments:

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

Salam....your pop up cards are all so AWESOME!!!! I'm a big fan! Keep up the good work!!

bestfriendsmadeit said...

ahaks....thanx lin, tp ni just teknik cutting and composing je. Your quilled art should be granted more n more credits!! Nway....thanx for the comments. hehe

AFITI said...

pandaila...hebat...

bestfriendsmadeit said...

thanx afiti;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...