Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Saturday, October 5, 2013

Bikers Kental....Yeehaaa

Assalam....

Tajuk atas agak poyo sket....haha....saje je nk relate dgn kad yang nak BFMI share hari ni. Order dari Najdiah Aris (Melaka) untuk suami sempena Birthday suami yang ke 30. Najdiah request kad dengan tema superbike (Kawasaki double R warna merah) tapi minat sangat dengan design kad kod hb026. Since sebelum ni pun BFMI pernah hasilkan kad tema motor, so BFMI combine kedua-dua design. Cuma pop-up kali ni, agak lain sket. Tayar motor akan berputar-putar sebaik saja kad ni terbuka....spinning tyres. First attemp la kiranya ni. Ambil masa jugak nak siapkan design kad ni. Tapi puas hati bila tengok tayar tu berjaya berputarrrrrr......





MOVABLE CARD (vertical)
"STOP!! Happy Birthday"
Kod: hb039
Warna: Yellow & Red
Saiz: 17.7cm × 14cm

video

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...