Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Sunday, January 19, 2014

Happy Gardening

Assalam....

Pembuka untuk tahun 2014 ni........BFMI nk share satu kad yang dah terhasil udah lama, cuma BFMI tak berkesempatan nak upload. Kad ni order dari my officemate, Uyun......untuk dihadiahkan kepad ibu beliau yang menyambut ulangtahun kelahiran pada masa tu. Mak uyun ni suka sangat berkebun. Macam-macam jenis tanaman dan bunga-bungaan yang di tanam. So BFMI hasilkan kad Birthday dengan tema gardening, simple design.....dan bahagian dalam, ada movable popup. Let's check it out.....








MOVABLE CARD (vertical)
"Happy Birthday Mak!!!"
Kod: hb045
Warna: Pink
Saiz: 17.7 x 14cm



video



2 comments:

Zunair zain said...

Greeting cards in Australia are getting new trend now a days. occasion cards is leading company which provides best greeting cards.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...