Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Wednesday, November 25, 2009

Hot Air Ballooonnn is in the Air

Ehem2......ni excited nk bgtau ni....hehe....last 2 weeks if x silap, buat julung2 kalinye, hahha, bestfriendsmadeit menerima tempahan custom made dr our new customer, fiza...hehe....
Fiza dari kajang nk order kad specially for her mum in Kuching….jauh tuu…dia nk courier ke sna. and sbnrnye, its a belated birthday wish. Cerita fiza, dia terlambat wish her mum, so she feels very-very-very guilty ….. Since it was belated, fiza expected something yg simple2 je tp cantik, design apape pun dia x ksh, janji menarik. So this is what we have for our dear fiza n her mum.
2 version of this card….2 different colours

Hope they like it….thanx fiza, lain kali bley order lg. n hopefully mak fiza pun happy=) heheh… sbb kami kt cni pun happyyyy

Design 1 lg ni, order dr tunang fiza.
Sama design….tp kaler lain2….sweet je dierg ni.













Happy Birthday card
‘Sorry Mum, I'm so slow- Happy Belated Birthday’
Kod: hb003
Theme: Hot air balloon
Saiz: 17.6 x 13.9cm

2 comments:

aZFaDora said...

wah..finally new update dari korang..phew..lama jugk aku menanti new update..anyway..minta izin aku nk ciluk gmbr2 kad korang sbb nk wat review kt blog aku..hrp lps ni rmai la clients korang..hehehe.(mcmla blog aku rmai readers..heheheh)

bestfriendsmadeit said...

haahahah....bole2...dialu-alukan...
thanx wehh...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...