Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Thursday, December 17, 2009

Happy Anniversary


Assalamualaikum semua….hurm….mesti smua pun da diulit mimpi mlm2 mcm ni. Jelesnye….Actually nak kna stay up mlm ni wat kja….kja2 interior yg my boss mintak x siap2 lg….huhu. Nk tggu kna sound baru nk buat??? Ohhh tidak…

So sambil2 wat kja….bole update blog sket….hihi….jgn marah ya boss… Mane tau, ms tgh blogging2 ni tup2 dpt ilham interior ala2 eric leong ke….heh..heh..heh…

Our customer kali ni, x jauh orgnye… Org shah alam jgk. Ira order kad anniversary for her partner….. So, di kesempatan ini, kami nk wish both of u….. a very happy Anniversary and many, many successful years to come. Congrats!!

Ira order 3 mnggu in advance, hehhe….bgus sgt, so sempat la, BFMI (chewahh BFMI tuuu..ekek) nk design2 according to her request- no. 2 dlm love shape, then inside of the card, she quotes this “FAITH & UNDERSTANDING”…huh…bf dia bc ni, mesti menyentuh jiwa punye lah…ringkas…tp penuh dgn makna. Amin…moga berkekalan hingga ke jinjang pelamin. Thanx ye ira…..order dgn Bestfriendsmadeit….sronok sgt wat card ni, especially bila da siap, n especially bila customer suke=).

So here are a few:









Anniversary card
‘Happy Anniversary-Faith & Understanding'
Kod: ha001
Theme: Love
Saiz: 17.6 x 13.9cm

2 comments:

nurbahirah said...

weee malu la kite!!hahaha..thanks a lot tau..nervous gak nk bg die tgok kad ni..
-ira-

bestfriendsmadeit said...

hahaha...yeahh...belasah aje...ekeke
candle light dinner la mlm bsok ye...;)
Wahh...romantis sungguh...congrats, happy anniversary, n salam maal hijrah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...