Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Tuesday, August 10, 2010

Selamat Bertunang Ain & Afa….

Salam Ramadhan semua.....


For the first time, BFMI terima tempahan card for an engagement day….kad2 ni ditempah oleh Ain untuk majlis pertunangannya yg telah pun berlangsung pada 31 July yg lepas. Ok, secara ringkasnya, BFMI kenal Ain melalui officemate, Fiza. Kiterg slalu tolong2 office Ain ni buat event utk Selangor. 2 bulan sebelum majlis tunang tu lg ain dah order, senang la BFMI nak pikir2 kan design=). kata Ain, dia nak hias hantaran dgn kad ni nk kasi comel sket barang hantaran, so BFMI came out with pop-up pelamin dgn 2 kerusi, nak bg comel lagi, BFMI buat character bf ain (skrg da jd tunang ye) tgh propose dan ain malu2 kuceng gtu…hehehe. Kenapa pelamin? Ada maksud disebalik pelamin tu…..means, kita mendoakan kedua2 mereka kekal smpi ke jinjang pelamin, disatukan dan bahagia selama-lamanya n Ain setuju dgn idea ni=). 2 versions of this card, card dari pihak perempuan dgn theme purple+white dan yang sebelah lelaki colour maroon+silver. Sweet kan? BFMI sgt enjoy buat kad ni…..harap2 mmg menepati citarasa pasangan 2 sejoli ni=)

Sbb dah excited sgt…byk la plak BFMI snap pic utk card ni….hahahha….layan jer la yerr….

maroon & silver
Purple & white


exclusively design with translucent envelope=)
bahagian dalam
Pop-up card
‘AIN&AFA-Selamat Bertunang Ain & Afa'
Kod: ec001
Warna: Purple+white
Size:
Pop-up card
‘AIN&AFA-Selamat Bertunang Ain & Afa'
Kod: ec002
Warna: Maroon+silver
Size:



































8 comments:

Allycat said...

Both cards sangat cantik! Exceptional design! Pelamin idea very good. xx

Nur Azrina said...

nice sangat3.nak tanye,all the cartoon,lukis sendiri or what?hope bley share...:)

fia said...

hai..nak tanya klu nak order berapa ya..email me sofia_polaris@yahoo.com

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

Oh! Pengsan!!! My goodness! Cantik sangat! Salute la! What a wonderful pop up....the best I've ever seen! :)

wanima said...

kreatif sungguh!...tak terkata...sesungguhnya besar anugerah yang Allah kurniakan pada hambanya...

bestfriendsmadeit said...

tq2.....thanx for all the comments;)
nur azrina, cartoon tu lukis, scan, then key in dlm computer, pastu print.....that's why semua character tu mcm sama je...

sarahmeay.snm said...

Ohmaigod! Comelnye!
How much is this?

sarahmeay.snm said...

Email me; sarahmeaysnm@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...