Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Monday, September 27, 2010

Seiring & sejalan.....4th ANNIVERSARY

hai semua.....

Kali ni, order dari adik sendiri.....baru form 5, tp dah pndai mtk buatkn kad anniversary....tup tap tup tap....rupanya dah 4 tahun dierg ni berkawan yer.....Hehehehe. Kita bg chance la.....moga hubungan mereka ni berpanjangan hendaknya. BFMI suka sgt kad ni sbnrnya....colour combination, character and movement buatkn kad ni nmpk sgt ceria, simple n nice. Dhiaa' (nama adik) atau nama sebenar beliau, Dhiaaul Amal....lgsg tade idea utk kad dia sendiri, hurm, malas pikir la tu, so dia bg 100% trust pd BFMI utk design. So, kita setuju utk buat sumthing yg humor, rather than terlalu romantic or berbunga2 sgt, lemas la, utk bdk2 sekolah ni. Buat sempoi2 je lah....hahahhaha. Mula2 bg idea ni kt dia, hampeh....dia buat muka....tp BFMI buat jgk, selagi dia x nmpk mcmane, mmg dia x kn faham....biasa lah...lelaki....kihkih. Memandangkan dhiaa ni seorg bdk yg amat memntingkan kesihatan, pemakanan dan ketrampilan dirinya.....(segala sixpack, abs, cutting tu cutting ni, body building, muscle, contour....mcm2 lah lg), so why not kita tunjukkn his obvious character ni inside the card....msti si gadis mcm terharu gtu.... Apalagi, depan awek, mesti kna tunjuk macho!! So nk tgk apa yg jadi pd this couple of the year ni.....jom scroll down ke bawah.......



Perghhhh....macho....tolak keta!!! hahahahhaha......comel 2-2 org ni. Pdhal dah sah2 dua2 pun lum ada driving license...kihkihkih


and....the strongest quotes ever "Susah dan senang, kita akan tetap bersama....yeahhhh!"



Ini lah, pasangan 2 sejoli itu...... happiness n joy forever;-)



video

Movable card
‘Senang dan susah....kita akan tetap bersama – HAPPY 4th ANNIVERSARY!!!’
Kod: ha002
Warna: Blue Navy
Saiz: 17.7 x 14cm

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...