Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Friday, September 24, 2010

SALAM AIDILFITRI 1431

Salam semua, di bulan syawal yg mulia ini, BFMI nak mengambil kesempatan mengucapkan salam lebaran buat semua muslimin dan muslimat seluruh dunia, especially buat customer2 yg tak putus2 menyokong karya seni diri ini.....chewwahhh. Klw buat open house tu, jgn lupa jemput BFMI ye.....=)

Sorry sgt2, BFMI cuti raya 10 hr......so mmg raya sakan x hengat;-)))....tu yg lama menyepi, x update new cards kt cni, bz beraya.....smpai rs berat je tangan nk update blog sendiri. huhu.....so BFMI tanak ckp byk.....just scroll down ke bawah je lah ye. Order ni dr my dearest friend, anis......siapa lagi kn.....hahahah.....thanx anis. Kad ni ditujukan khas buat bakal ibu mertua anis.....beliau ni, ustazah mengajar mengaji Al-Quran. Alhamdulillah.....beruntung la anis, dah tentu nenek2nya yg akan ngajar anak2 dia ngaji nanti. Mak anis sendiri pun ngaja ngaji. Senang gtu. Dan seiring dgn kedatangan ramadhan tempoh hr, anis mtk buat kad 2 in 1 la, birthday and salam ramadhan.......

Zasssss.....mari kita layaaannn








video

Pop-up Card
‘Happy Belated Birthday– dan Selamat Menyambut Ramadhan 1431’
Kod: hb007
Warna: Dark Green
Saiz: 17.7 x 14cm

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...