Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Tuesday, November 2, 2010

Special Card For a Special Person=)

Salam....

BFMI dpt order ni ms bln puasa hari tu. Zura dari Kajang nak hadiahkan kad birthday special utk her bf. Hurm, kita faham la kan, mmg pening nak decide hadiah yang special utk yg special. Tp zura buat pilihan yg tepat. Yeahhh! Sbb BFMI percaya, actually x perlu spend terlalu byk utk dptkan a perfect gift buat insan yg kita syg. Kt cni....kita sedia terima apa saje tempahan kad, yg dah pasti takkan dpt kt luar sna. Sekeping kad sbgai tanda kita menghargai insan yg bermakna dlm hidup kita....wahhhh berfalsafah plak.

Mcm Zura plak....Zura nk kn kad yg dpt reflects the interest and personality of her bf. Katanya, bf zura ni ada intention nak jual beg/handbag online....beg2 mcm coach, chanel....wahh sakan. dan lg, dia minat forex atau erti kata lain minat itu MONEY MONEY MONEY .....minat buat duit. So....Zura nk semua impian dan cita2 her bf ada dipersonalized dlm kad. btul....msti lebih bermakna buat si penerima. Utk this super special card, BFMI make it hard covered, so that it can be easily displayed on a table......

So, for those who are still searching for a perfect gift for him/her, u may want to consider this type of gift....BFMI may have the perfect solution here, special handmade card=))). Anyways....thanx zura....order dr BFMI. Wishing u both goodluck....successful years ahead n keep on making money...biar kaya raya mcm donald trump ok;)







Pop-up & Movable card
"HAPPY BIRTHDAY"
Kod: hb011
Warna: Purple
Saiz: 23.7 x 15.8cm

video

4 comments:

fideila said...

salam, sisi hari tu saya dah email nak order card tok birthday tapi sis tak reply lagi emailnya. hope sis bolh reply secepat mungkin. tq!!

email: sakura_shei@yahoo.com

bestfriendsmadeit said...

yes yes.....event day 8dec kn? ada received....sorry sheila, terlepas pndang. But luckily i da slotkn urs dlm my calendar;)....cuma i lupa nk reply ur message...sorry dear. Nant kita diskas ok;)

fideila said...

ok..ingatkan sis tak baca lak..t papehal email ea..tq!

bestfriendsmadeit said...

baekkkk!! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...