Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Monday, February 14, 2011

Belajar rajin2 yer Fahmi...;)

Salam semua....

Selamat Menyambut Maulidur Rasul;)

Kad Good luck kali ni, tema dia berlainan sket dr biasa.....ala2 safari mcm tu. Almaklumlah...tuan yg order ni pun dia extraordinary sket, hahahah... Siapa lg kan? my fren ni la.....anis from anis magicfingers. Dia nk hadiahkan pd anak sedara dia. Klw nk tau, sblm ni....anis da order 2 kad goodluck khas untuk anak2 sedara dia, irisha & fathi....dierg ni 3 beradik....2 da dpt, kna la order lg 1 kad utk yg sorg lg....mana aci, karang merajuk, mak sedara dia jgk yg nk kna pujuk. Anis nk sumthing yg lain dr biasa, tanak dah meja study dlm bilik, dia nk tema zoo/safari. Her nephew ni pencinta flora n fauna;).... Dia suka sgt dgn binatang, and tiger is the one he liked the most, since dia ada soft toy harimau buat peneman tdo. Cover card - safari dgn pemandangan hutan amazon (yolah..hehe). Dalam kad, adik fahmi tgh bc buku dgn kwn baiknya;)




I'm unique, i'm special: Adik fahmi bersekolah di sekolah khas sbb mslh pendengaran if x silap.....tp sgt pandai ok.

All the best to you Fahmi!! utk anis jgk;)

Thanx anis.....byk order card....saaaayang kamu;)


POP-UP & MOVABLE CARD (vertical)
"Belajar rajin2 yer Fahmi - Baikk"
Kod: bw004
Warna: Light Blue
Saiz: 17.7 x 14cm




2 comments:

Baby said...

Ur just awesome BFMI!!! i will definitely order again... muahhhzzz

Maneka said...

Hey dear... I just checked out ur cards and they are WONDERFUL!!! WOW!! I love them a lot!! ur cards tells a story!!! great drawings and they are soooooo colorful.....!!! I be u put a lot of time just one card... GOOD LUCK!!!


Chami Crafts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...