Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Sunday, March 13, 2011

NAZA GTR 150

Salam semua,

Fuhh...fuhh....blog dah bersawang, berhabuk segala....huhu.Mintak maaf byk2, da lama sgt BFMI menyepi, sebulan da kut x update.......bz dgn kja2 ofis.. Kpd customer2 yang kadnya x smpi2....mohon berjuta2 kemaafan. Harap dpt faham situasi BFMI kt cni. InsyaAllah, Isnin ni kita akan distribute semua ok.

Hr ni, BFMI nk share kad2 baru, nk kata baru pun actually da lama sgt da....ksian....lum ada entry, klw jd editor majalah, da lama da BFMI kna pecat :(( huuu

Order dari sheila klang utk kekasih hati. Sang kekasih hati ni student uitm shah alam, course degree of food technology. Budak zaman skrg mmg pandai cr duit, sambil2 belajar dia buat bisnes online, http://lens.ohmacamitu.com./Kata sheila lg, bf dia ni teringin sangat nak pakai motor naza gtr 150 & nak memiliki psp.

TINGGG!! Apa kata kita hangatkan lg keinginan dia tu;)) hahahha..... Moga apa yg diimpikan tercapai:

Ada DOMOKUN ok....his feveret cartoon character.
BFMI pun tatau apa tu domokun, da google2, baru tau monster ni ada nama




NAZA GTR 150



POP-UP & MOVABLE CARD (vertical)
"Happy 21st Birthday & Happy 2nd Anniversary"
Kod: hb019
Warna: Teal Blue
Saiz: 17.7 x 14cm



 
Sorry....video terbalik....@_@

1 comment:

Dan.Eliot said...

There is no easier way to spread holiday cheer than to give unique handmade holiday greeting cards! Oh and don’t forget to grab some personalized thank you cards. I know lots of people have started sending thank you emails and some has gone as far to send thank you texts. But sending a good old fashion thank you card still goes a long way, especially when it is handmade!


adult greeting cards

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...