Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Tuesday, June 14, 2011

BESTFRIENDSMADEIT featured in Majalah Remaja;))

Salam semua......



Post kali ni dah agak basi sikit......tp rsnya tak salah utk BFMI share pengalaman masuk magazine neh...hehehhe...walaupun hanya jari jemari ku aje yg nmpk dik non oiii, tp excited sgt2 dah....maklumlah 1st time dpt liputan majalah. Rs syukur sgt2, sbb majalah Remaja sudi muatkan koleksi card BFMI dlm segmen dierg, 'Idea Hujung Minggu'. Thanx team remaja, especially Cik Azwa yg bersusah payah setkan appointment dgn bfmi and my sister, yg berkobar2 nk tgk my artwork to be featured in magazine.

Kepada peminat remaja di luar sana & peminat card BFMI (ada ke? ekekek), cepat dptkan edisi 1 Jun ye.... Dlm segmen tu, BFMI share 2 koleksi card utk tatapan semua..... xoxo







Terima Kasih: Amal Wahdi dari http://www.bestfriendsmadeit.blogspot.com/
Sama-sama team remaja;)

Ini koleksi majalah remaja BFMI;). BFMI da lama ikuti remaja ni dr tahun2000, tup-tup jmpa bf in 2005, dia pun peminat remaja jgk, koleksi dia lg byk.....Yg dlm gambar ni smua koleksi yg dia hadiahkan;).







2 comments:

Nurull 101 said...

amal.. tahniah... wahh...dh masuk magazine dah. mmg talented dr skolah lg. sblm ni kak amal hayati, skrg awak plk...lepas ni bykla joib masu ekk.. keep it up..

MelatiPutih said...

amal!!! wah! da popular!!! nak sign..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...