Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Jgn lupa click ya (^^,)v

Sunday, June 19, 2011

"KAKI JORAN" BIRTHDAY THEME

Salam.....

Jam dah 8.00pm, tp BFMI still kt office lg ni.  Ya ampun....klw tak kerana keja yg bertimbun2 ni, tadenya bfmi suka suki nk lepak kt ofis.. huhu. Mood buat kja da tahap cipan sbnrnya ni......so igt nk santai2 jap, update blog dulu..... Otak dah jemm. Kad kali ni  adalah card birthday utk seorg ayah, order dari syakila staufir from klang. Dah mcm kebetulan plak....yelah, hari ni kn hari bapa.....entry kali ni pun psl kad utk sorg ayah;)....Syakila request card special since ini adalah birthday ayahnya yg ke-50 n nak BFMI selitkan details mengenai ayahnya. Di bahagian dalam dgn tema kaki pancing, sesuai dgn hobi ayah syakila..... sudut kiri kad ada 1 corner kosong khas utk mereka adik beradik tulis wish;).

Untuk ayah2 di luar sana.....Happy Father's Day......& utk ayah kita jgk;)))






Pop-up & Movable card
"HAPPY BIRTHDAY"
Kod: hb024
Warna: Dark Green
Saiz: 23.7 x 15.8cm

(ps: di kesempatan ini, nak mtk maaf kpd customer2 yang kadnya smpi lewat dr tarikh yg dijanjikan....sob..sob...dan terima kasih krn memahami situasi BFMI di sini.....)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...